De stadstimmerman

Stads Timmerman: betrouwbaar klusbedrijf!

De Stadstimmerman in Delft is een Timmer en klusbedrijf dat alle klussen tot een goed einde brengt. Kwaliteit tegen een gunstige prijs. Geen moeilijke offertes met eventuele meerkosten en onduidelijke berekeningen. Voor elke klus in de regio Delft, groot of klein, kunt u terecht bij de Stadstimmerman.

Een klus heeft een begin en een einde en heeft dus ook een vaste, duidelijke prijs die u vooraf zult weten. Alles is bespreekbaar en wij maken de klus op maat waarbij u als klant, na afronding, hélémaal tevreden kunt zijn. De Stadstimmerman vindt het belangrijk dat u krijgt wat u graag wilt tegen de prijs die vooraf is afgesproken. Ongeacht de grootte of duur van de klus!

De Stadstimmerman geeft advies

De Stads timmerman geeft een duidelijk en eerlijk advies over de klus. Dat kan alleen als er consequent en duidelijk gecommuniceerd wordt. Vóórdat we aan de klus beginnen, maar ook tijdens het werk om u te blijven informeren over de voortgang of om met u te overleggen. Alleen zo kunnen we flexibel en oplossingsgericht werken waarbij u als klant volledig ontzorgd wordt. Geen klus- of verbouwingsstress; de Stadstimmerman werkt gestructureerd en rondt de klus tijdig en in goed overleg af.

Alle klussen voor de Stadstimmerman

De Stadstimmerman is een veelzijdig klusbedrijf in Delft. Ongeveer alle denkbare klussen in uw huis kunt u aan hem overlaten. Met een gerust hart, want afgezien van lekker vlot werk, vindt de Stadstimmerman het belangrijk netjes en structureel te werken. Met een minimale overlast voor u en uw medebewoners. Uw huis netjes achterlaten hoort ook bij de klus van de timmerman; hij ruimt de rommel op en laat de werkplek veegschoon achter.

De Stadstimmerman: vakkundig, betrouwbaar en kwaliteitswerk.