Houten vloer schuren

Houten vloer renoveren,schuren
 

U had een mooie houten vloer maar door het gebruik in de jaren heen is deze beschadigt en is de glans er wel aardig vanaf


 

Een houten vloer heeft veel invloed op de uitstraling van u interieur en u woning, ze zijn er in verschillende, patronen houtsoorten, bewerkingen en kleuren.
Door de scala aan keuze zorgt het er voor dat u eigen stijl kunt creëren in u woning.
Helaas is hout vatbaar voor slijtage door intensief gebruik ook kan het zijn glans verliezen door de ouderdom, gelukkig kunt u deze herstellen door u vloer te laten schuren.
De oorspronkelijke uitstraling van de vloer komt dan weer op de voorgrond en de vloer zal daarna weer beter bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik.
Het renoveren/schuren van een houten vloer is een specialistische klus die uitgebreider kennis vereist. De Stadstimmerman heeft deze kennis en daardoor kunnen we iedere houten vloer schuren.
Door de ruime ervaring met een breed scala aan houtsoorten en onze passie voor vloeren kunnen wij u houten vloer weer in de oorspronkelijke staat herstellen, in veel gevallen is er ook de mogelijkheid om u bestaande vloer een totaal andere uitstraling te geven door middel van verschillende bewerkingen of doormiddel van kleur oliën.

Het schuren gebeurd bij ons stofarm das wel zo prettig voor u, en onze gezondheid.

Vraag een offerte aan en ga ook voor het best haalbare resultaat met garantie.