Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Stadstimmerman
Average rating:  
 17 reviews
by Saskia on De Stadstimmerman
Zeer vakkundig!

Jordy heeft zeer vakkundig onze trap afgewerkt met traprenovatie van Jewe. Een echte vakman. We zijn zeer tevreden!

by Sander on De Stadstimmerman
Renovatie badkamer/WC/vloer

Zeer fijne en veelzijdige aannemer om mee samen te werken. Heeft badkamer, toiletten, schilderwerk, houten vloer en elektra/leidingwerk keuken prima opgeleverd. Levert kwaliteit en op tijd. Duidelijk in communicatie. Denkt uitstekend mee en is creatief in oplossingen. Oog voor detail en afwerking. Zeker aan te raden!

by Greetje on De Stadstimmerman
Laminaatvloer gelegd

Jordy heeft samen met Thomas de laminaatvloer in mijn nieuwbouw appartement gelegd. Dit is door de architect rond getekend, dus geen plank is gelijk.Prachtig resultaat, de problemen heel creatief opgelost, ook wat lastige hobbels die van tevoren niet zichtbaar waren .Goede afspraken, prettige samenwerking en t resultaat echt top.Wat een vakman .

by Hanneke on De Stadstimmerman

Jordy heeft prima werk geleverd voor onze op maat gemaakte zolderkast, we zijn zeer tevreden. Hij dacht goed mee, verdiepte zich in wat we wilden en kwam met goede ideeën, zowel vooraf als tijdens de uitvoering van het werk. En ook niet onbelangrijk: hij lette erop dat de kosten redelijk bleven. We moesten wel even wachten voordat hij tijd had. Maar wat ons betreft een aanrader, als we weer een klus hebben zullen we hem zeker bellen.

by Gaby on De Stadstimmerman
Goed werk, vakman; aanbevolen

Heel tevreden over het werk dat Jordy verricht heeft. Hij werkt heel hard en netjes, is vriendelijk en correct. De klus was snel gedaan, zelfs nog meer gemaakt dan gevraagd en het resultaat is uitstekend. Wij bevelen hem van harte aan en vragen hem graag weer bij een volgende klus.

by Marja Schultz on De Stadstimmerman

De Stadstimmerman heeft twee deuren en bijbehorende deurposten bij ons geplaatst en heeft goed werk geleverd. Hij houdt zich aan zijn heldere afspraken. Extra werk, zoals het leggen van nieuwe drempels is ook geen probleem en wordt goed afgesproken en uitgevoerd. Hij doet zijn werk met veel plezier en dat zie je aan het resultaat.
Al met al zijn wij zeer tevreden.

by Cecile on De Stadstimmerman

Jordi heeft heel mooi werk opgeleverd. We zijn ontzettend tevreden.

by Tom on De Stadstimmerman
Betrouwbaar, Netjes, Ervaren = Zeer tevreden

De Stadstimmerman (Jordy) is snel, vakkundig, werkt netjes en is betrouwbaar. We hebben diverse klussen thuis van klein tot vrij groot en hij pakt het allemaal professioneel aan. Het werk wat hij oplevert is top. We zijn zeer tevreden.

by Wouter de Groot on De Stadstimmerman

Diverse herstelwerkzaamheden vanwege houtrot gedaan. Vakwerk en ook nog eens heel snel beschikbaar. Bedankt!

by Ewald en IJda on De Stadstimmerman
Goede ervaring

We hebben Jordy leren kennen als vaardige en nuchtere vakman. Hij denkt mee, werkt rustig door en schrikt niet als je met aanvullende wensen of wijzigingen komt (want dat doen wij klanten nu eenmaal graag:)).
We zullen Jordy dan ook zeker benaderen als we in de toekomst weer gaan verbouwen.

Vriendelijke groeten,

Ewald en IJda

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»