Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 14 reviews
by Hanneke on De Stadstimmerman

Jordy heeft prima werk geleverd voor onze op maat gemaakte zolderkast, we zijn zeer tevreden. Hij dacht goed mee, verdiepte zich in wat we wilden en kwam met goede ideeën, zowel vooraf als tijdens de uitvoering van het werk. En ook niet onbelangrijk: hij lette erop dat de kosten redelijk bleven. We moesten wel even wachten voordat hij tijd had. Maar wat ons betreft een aanrader, als we weer een klus hebben zullen we hem zeker bellen.

Goed werk, vakman; aanbevolen

Heel tevreden over het werk dat Jordy verricht heeft. Hij werkt heel hard en netjes, is vriendelijk en correct. De klus was snel gedaan, zelfs nog meer gemaakt dan gevraagd en het resultaat is uitstekend. Wij bevelen hem van harte aan en vragen hem graag weer bij een volgende klus.

by Marja Schultz on De Stadstimmerman

De Stadstimmerman heeft twee deuren en bijbehorende deurposten bij ons geplaatst en heeft goed werk geleverd. Hij houdt zich aan zijn heldere afspraken. Extra werk, zoals het leggen van nieuwe drempels is ook geen probleem en wordt goed afgesproken en uitgevoerd. Hij doet zijn werk met veel plezier en dat zie je aan het resultaat.Al met al zijn wij zeer tevreden.

by Cecile on De Stadstimmerman

Jordi heeft heel mooi werk opgeleverd. We zijn ontzettend tevreden.

Betrouwbaar, Netjes, Ervaren = Zeer tevreden

De Stadstimmerman (Jordy) is snel, vakkundig, werkt netjes en is betrouwbaar. We hebben diverse klussen thuis van klein tot vrij groot en hij pakt het allemaal professioneel aan. Het werk wat hij oplevert is top. We zijn zeer tevreden.

by Wouter de Groot on De Stadstimmerman

Diverse herstelwerkzaamheden vanwege houtrot gedaan. Vakwerk en ook nog eens heel snel beschikbaar. Bedankt!

by Ewald en IJda on De Stadstimmerman
Goede ervaring

We hebben Jordy leren kennen als vaardige en nuchtere vakman. Hij denkt mee, werkt rustig door en schrikt niet als je met aanvullende wensen of wijzigingen komt (want dat doen wij klanten nu eenmaal graag:)).We zullen Jordy dan ook zeker benaderen als we in de toekomst weer gaan verbouwen.Vriendelijke groeten,Ewald en IJda

by Carmen & Andreas on De Stadstimmerman
betrouwbaar / zeer tevreden.

We zijn heel tevreden met Jordy Linnenbank, na een eerste kleine klus heeft hij bij ons de keuken verbouwd. Rustige, vriendelijke, betrouwbare man die vakkundig zijn werk doet. Zijn hulp/medewerker is ook een hele fijne persoon. Aan het einde loopt hij alles nog een keer na. Wij gaan zeker weer bij hem aanbellen als we iets nodig hebben.

by Monique Damen on De Stadstimmerman
Zeer tevreden

De stadstimmerman heeft diverse klusjes in huis voor ons gedaan, van het vervangen van het plafond in de wc tot het sluitend maken van een raam. Alles met aandacht, zeer kundig en ruimt ook netjes op na de werkzaamheden. Als we nog een keer een klus hebben weten we waar we moeten zijn.

by Jos van Gerwe on De Stadstimmerman

De Stadstimmerman heeft de verbouwing in onze flat in Delft prima verzorgd. Het ging om diverse aanpassingen. Omdat wij zelf gedurende de verbouwingsperiode niet in de buurt waren, vonden wij het heel belangrijk dat wij de Stadstimmerman konden vertrouwen. Via e-mail en met foto's hield hij ons op de hoogte. Veel dank daarvoor!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»